XX. Santa Claus kup u Budimpešti

HK Trešnjevka već tradicionalno nastupa na Santa Claus Cupu. I ove godine smo se odlučili da inozemno dvoransko putovanje bude prema Budimpešti, 9. i 10. 12. na 20. obljetnicu održavanja. Domaćin turnira je novoosnovani klub Kaptar SE. 

Skupina od 20 djece i dva trenera, uz pratnju desetak roditelja krenula je na trodnevno putovanje uz hokej, zabavu, hokejsko učenje i životno odrastanje. Smjestili smo se u obližnji motelski smještaj što se pokazalo pozitivnim jer nije trebalo gubiti vrijeme u prometnim čepovima u višemilijunskom gradu. 

Nastupili smo s 3 ekipe: U10 dečki, U10 djevojke i U12 mješovito.

Rezultati su bili sjajni, ne samo sportski završni rezultati već i oni manje vidljivi. Brzo smo se prilagodili igri s bandama (kako nemamo prilike trenirati s bandama u dvoranama u Zagrebu), naučili koji i kakvi su kutovi za dodavanja. Usavršavali smo “FH krug” i “Iron man”, momčadski smo uspijevali uzastopno napraviti više od 8 dodavanja i tako dalje. Baš smo bili zadovoljni postignutim. Bravo cure i dečki!

Plasman:

U10 dečki – 1. mjesto

U10 cure – 3. mjesto

U12 mix – 2. mjesto

Više o turniru možete pročitati i na stranici Europske hokejske federacije: https://eurohockey.org/santa-claus-cups-20th-edition-in-budapest-welcomes-clubs-from-ukraine-and-croatia

Do sljedećeg inozemnog putovanja,

Hvala i HIMALAJA TRES!