Dvoransko prvenstvo Hrvatske za pionirke i pionire

2. i 3. ožujka 2024. na rasporedu je bilo odigravanje DPH u kategoriji pionirki i pionira. Uvjeti za odigravanja su odredili u kojim skupinama će igrati naše ekipe. Prvi dan se igrao u Zagrebu, Sutinska vrela, a drugi finalni dan se igrao u Sv. Ivan Zelina.

Pionirke

U oba dana naše cure su bile dominantne u obrani te im je to omogućavalo da igraju opuštenije, kreativnije u napadu. U cijelom natjecanju nisu izgubile niti jednu utakmicu. Kad se pogledaju svi rezultati ispalo je da nam je 1. mjesto izmaknulo za jedan postignuti zgoditak. To nikako ne umanjuje trud i zalaganje koje nam ostaju kao i osvojeno 2. mjesto, zasluženo. 

Pioniri

I pioniri su nastupali u dva dana. Finalni dan u razigravanju za 1. mjesto je baš bilo posebno, raritetno, napeto, emotivno i (pre)stresno. Sve ekipe Concordia, Mladost i Trešnjevka su u međusobnim ogledima odigrali neriješeno!  Da bi se napravio konačni plasman ekipe su međusobno morale odigrati raspucavanje. Svi prvi krugovi u međusobnim raspucavanjima su završili neriješeno tako da se do konačnog protivnika moralo doći dodatnim raspucavanjem. 

Mladost je bila bolja i/ili spretnija od Trešnjevke i Concordije, a Trešnjevka to isto od Concordije. U tom plasmanu HK Trešnjevka je osvojila 2. mjesto.

Bravo cure i dečki!