Prvenstvo Hrvatske za pionirke i pionire

Osim klupskih kupova na kojima se natječu kategorije pionirki i pionira, Hrvatski hokejski savez organizirao je i Prvenstvo Hrvatske za navedene kategorije. Natjecanja su se održala 20. i 21. travnja 2024.

Pionirke

Prva utakmica je bila ključna za ostvareni konačni veliki rezultat. Cure su gubile na poluvremenu 0:2, nekima je bilo emotivno stresno i upali su u negativnu spiralu emocija. Srećom, uz ruke trenera te voljom, vlastitim sposobnostima i karakterima igračica, izašli smo iz negativne spirale i gol po gol smo smanjili zaostatak te stigli do gola prednost. U drugom danu djevojke su potvrdile ulogu favorita i s dvije pobjede došle do zasluženog 1. mjesta. 4 pobjede, bez izgubljenih bodova do posebnog i povijesnog klupskog naslova. Po prvi puta u svojoj povijesti je HK Trešnjevka osvojila naslov prvaka u jednoj ženskoj kategoriji. 2024. je bila zlatna za naše pionirke.

Pioniri

Pioniri su također imali uspješan nastup. U skupini su izgubili samo od budućih prvaka, a zbog raspleta drugih rezultata umjesto za treće mjesto morali su igrati za peto mjesto. Dečki su u svim utakmicama jako lijepo igrali, pokazujući dobre osnove međusobne hokejske suradnje s loptom i bez lopte. U završnom susretu, bez problema su osvojili 5. mjesto.

Bravo cure i dečki!