Dvoransko prvenstvo Hrvatske 2022./23.

Nakon slabijeg nastupa naše ekipe prošle sezone, kada nismo uspjeli osigurati mjesto u završnici DPH, ove godine smo izborili to mjesto. Na kraju regularnog dijela sezone završili smo na 2. mjestu s jednakim brojem bodova kao i trećeplasirana Zelina. Oba međusobna susreta protiv Zeline završila su našim pobjedama, međutim tu bodovnu prednost smo ispustili porazima protiv Concordije 1906 i Mladost 2. Te dvije utakmice su nam ponovno osvijestile da se svakog protivnika jednako respektira, sa svakim treba krenuti u utakmicu za potpunim fokusom na dogovor i izvedbu i što je najvažnije prezentirati svoje najbolje od sebe.

Svi igrači su napravili kvalitativni pomak u prezentaciji svoje igre u odnosu na prošlu godinu. Sa trenerskog aspekta to je sigurno najvažnije.

Početkom dvoranske sezone organizirali smo i zajedničko druženje prve ekipe. Kamin, vatra, priprema roštilja, zajednička večera, dobra glazba i šah zasigurno su doprinijeli međusobnom povezivanju i dobroj zabavi koja nas je vodila kroz sezonu.

Koristimo priliku zahvaliti svim navijačima koji su nas predano bodrili na utakmicama. Posebno je bilo lijepo vidjeti roditelje i djecu, uz naše seniorke i veterane koji su sa nama bili prisutni na završnici DPH. 

Veselimo se novim izazovima! Himalaja!

Ekipa HKT u sezoni 2022./2023.:

Ivan Branjug (GK), Filip Perić (GK), Marko Mucić, Pavel Marković, Noa Matošević, Bruno Vucelić (C), Mario Mucić, Antonio Snoj, Josip Briški, Luka Vuletić, Adrian Šarotar, David Dombay i Fran Vuletić. 

Trener: Goran Jamičić, vođa ekipe: Miše Sabljić