Pridruži nam se

Postani član

Trenirali s nama ili ne, možete postati članicom/članom Hokej kluba Trešnjevka. Jedini preduvjeti su dobra volja, vedar duh, te da nam pri prvom dolasku donesete ispunjenu pristupnicu koju možete preuzeti ovdje.

Škola hokeja

Kod većine sportova lopta e kontrolira rukama i(ili) nogama. U hokeju, pak, postoji „posrednik“, u obliku palice, a to donosi dodatni izazov.

Naime, kada oči vide situaciju na terenu, u glavi se stvori ideja, koja može biti realizirana samo ako su ruke u stanju upravljati palicom na pravi način, s time da uz sve navedeno moraju biti usklađene noge, odnosno kretanje. Da bi sve to bilo izvedivo, tu je naša škola hokeja.

Naravno, u startu je malo neobično, ali sa svakim novim treningom palica je sve više prijateljski raspoložena. I da, budite bez brige, na prvom treningu svi izgledaju smiješno i nezgrapno.

Zašto hokej na travi?

Hokej na travi sport je s dugom tradicijom u svijetu i Hrvatskoj. Spoj je tehničkih vještina (rukovanje palicom i lopticom) i sveobuhvatne (psiho)fizičke spreme a njime se bave djevojčice i dječaci od najmlađih uzrasta te osobe svake životne dobi. Hokej na travi krasi duh amaterskog i rekreativnog bavljenja sportom.

S obzirom na vremenske uvjete, hokej na travi u zimskom periodu igramo u dvorani (dvoranski hokej). Veći dio godine treniramo na terenu Zagrebačkog hokejskog centra (Zagorska 5), a zimi na različitim lokacijama u Zagrebu, ovisno o kategoriji.

Upis nove djece

Djecu upisujemo cijele godine. U bilo kojem trenutku možete prijaviti dijete za treninge u grupi u kojoj će odmah biti prihvaćeno. Kada dijete želi i bude spremno, može se uključiti u ekipu i natjecati se u gradskim i državnim prvenstvima u svojoj kategoriji.